cd-uriCompact discul (CD-ul) este, prin definitie, un disc optic folosit pentru stocarea de informatii de natura diversa in format digital. In faza incipienta, compact discul a fost realizat pentru informatiile audio, mai tarziu extinzandu-se posibilitatile de a stoca informatia. Scrierea si citirea discului se realizeaza cu ajutorul unui fasciul laser ce strabate suprafata discului, de aici si denumirea ‘optic’.

Din punct de vedere istoric, CD-ul a aparut prin anii 1980, in urma colaborarii dintre gigantii Sony si Philips. In anul 1982 s-a definitivat standardul actualelor CD-uri.

 In momentul actual exista mai multe tipuri de CD-uri, orientate spre directii diferite de utilizare:

  • CD-ROM, este folosit inclusiv pentru date si este nemodificabil;
  • CDA este prescurtarea de la compact discul audio. Acesta este folosit pentru stocarea informatiei audio. CDA, in comparatie cu CD-ROM-ul nu prezinta foarte multe diferente, suportul fizic si metoda de scriere si citire fiind identice, insa nu se recomanda introducerea unui CD-ROM intr-o unitate muzicala, pe cand CDA-ul poate fi introdus intr-un computer.
  • CD-R sunt discuri care poti fi inregistrate o singura data.
  • CD-RW sunt discuri ce pot fi inregistrate de mai multe ori.
  • SACD sunt discuri ce ofera performante audio de o calitate superioara CDA-urilor.

Firma DMM Multimedia Consulting, infiintata in anul 2006 are ca obiect principal de lucru serviciile de  multiplicare a CD-urilor si DVD-urilor. Aceasta firma poate oferi clientilor servicii de personalizare ale acestor mijloace de stocare digitale, precum si servicii auxiliare, productie muzicala si tiparituri.

Datorita tehnologiei de inalta performanta, in momentul de fata DMM Multimedia Consulting poate produce aproximativ 5000 de CD-uri / zi.

Principalele caracteristici ale Compact Discurilor sunt:

  • Capacitatea de stocare ce poate varia intre 600 si 900 MB, fiind mult superioara vechii dischete.
  • Rata de transfer. Acest indice a evoluat foarte mult in timp, ajungandu-se in prezent la o rata de aproximativ 7000 mb/s. Initial acest indice era undeva la 150 mb/s.
  • Timpul de acces. Acest parametru reprezinta timpul propriu zis de citire a informatiei de pe compact disc.
  • Viteza de lucru este un parametru in stransa legatura cu timpul de acces si rata de transfer, reprezentand un raport dintre acesti doi factori.CD-uri

Firma DMM Multimedia Consulting ofera clientilor servicii de multiplicare industriala a CD-urilor. Ce presupune aceasta multiplicare industriala?

Probabil ati vazut, ca acasa dureaza destul de mult sa creati un CD, in jur de cateva minute, in functie de performantele calculatoarelor fiecaruia. Imaginati-va ce ar insemna sa aveti nevoie sa copiati undeva la 500 sau 1000 de CD-uri. V-ar luat foarte mult timp, asta este sigur.

Aici vine in ajutorul dumneavoastra firma DMM Multimedia Consulting. Avand la dispozitie aparatura de ultima generatia, serviciile acestora de multiplicare industriala sunt prompte, o comanda de 500 de CD-uri putand fi realizata in decurs de cateva ore, inclusiv cu timpul destinat livrarii.

Acest procedeu de multiplicare industriala a CD-urilor se realizeaza prin injectie, printare offset, policromie sau serigrafie.

In functie de cerintele clientilor, printarea se poate realiza chiar si cu vopseluri aromate (parfumate).

Datorita seriozitatii, vastei experiente in acest domeniu si a promptitudinii cu care sunt realizate comenzile, firma DmMM Multimedia Consulting este un partener de incredere pentru clientii sai si solutia ideala pentru cei ce vor sa copieze, personalizeze sau sa scrie CD-uri la scara industriala.

Punct de lucru: Bdl Constructorilor Nr.16A, in Incinta Grantmetal SA

                           Sector 6, Bucuresti

Tel. 0314 259 035

       0740 226 176

       0734 499 361

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cauti o firma care sa te ajute cu imprimarea CD-urilor de promovare a afacerii tale? Esti o firma care produce soft-uri si ai nevoie de imprimare pe CD personalizat a programelor dezvoltate de tine si nu stii la cine sa apelezi? Noi iti propunem serviciile oferite de firma Dmm Multimedia Consulting din Bucuresti cu ajutorul careia iti vei putea crea CD-urile personalizate exact asa cum iti doresti.

Ce sunt CD-urile personalizate?

Stii foarte bine ca impactul vizual sporeste atractivitatea oricarei forme de prezentare a informatiei, mesajul transmis fiind in felul acesta cu mult mai bine receptionat. Poti valorifica aceasta oportunitate pentru afacerea ta intr-o multitudine de cazuri, iar noutatea si inventivitatea constituie un avantaj pentru ca mesajul transmis de tine sa fie mai convingator. De aceea iti poti alege un mod de prezentare modern, elegant si ieftin, care va avea un impact deosebit asupra clientilor tai si anume CD-ul sau DVD-ul personalizat.

Pentru personalizarea si multiplicarea CD-urilor si DVD-urilor se folosesc echipamente specializate de mare productivitate, care ofera o calitate deosebita a imprimarilor de pe fata suportului multimedia. Suprafata CD-urilor si DVD-urilor este special creata si tratata pentru a avea un aspect final care sa fie cat mai comercial.

Avantajele folosirii CD-urilor si DVD-urilor personalizate sunt urmatoarele:

- sunt ideale pentru prezentari, expozitii, seminarii sau orice activitate de acest gen;

- inlocuiec cu mare succes cataloagele stufoase si iti vor reprezenta firma, produsele sau serviciile oferite, fara folosirea hartiei;

- poti oferi demonstratii multimedia pe CD sau DVD, ce sunt mult mai atractive decat brosurile, pe care le surclaseaza si calitativ, dar mai ales prin cantitatea de informatie transmisa;

- a devenit o unealta de marketing mai mult decat necesara si utila, CD-ul sau DVD-ul fiind cea mai eficienta modalitate de contactare sau ofertare;

- nu are concurent in nici un alt instrument de informare, caci datorita capacitatii sale mare de stocare, CD-ul sau DVD-ul poate contine toata gama de mesaje: spoturi audio si video, poze, tabele, texte, cataloage de produse, pagini de prezentare web, programe software, animatie, muzica sau filme ;

- poate fi creat ca un program executabil ce porneste imediat dupa introducerea lui in unitatea CD-rom, fara a nu da nici macar un click;

- este mult mai elegant, fiind usor de transportat si mai ales de distribuit;

- va crea o impresie pozitiva despre firma ta, iar o prezentare multimedia nu poate fi uitata usor;

- marca firmei tale apare pe fiecare produs vandut, consolidandu-ti imaginea de firma;

- optiuni multiple de ambalare cum ar fi: carcase CD sau DVD transparente sau standard, ce pot avea grosime normala sau slim, plicuri din plastic, plicuri hartie simple si plicuri de carton personalizate.

Apeland la serviciile oferite de firma Dmm Multimedia Consulting din Bucuresti iti vei putea promova cu succes afacerea ta. Acest gen de promovare este unul relativ nou si nu este folosit inca la intregul sau potential de catre firme. Daca vei opta si la acest gen de promovare nu numai ca vei intra in lumea moderna a marketing-ului, dar vei face un pas important in promovarea afacerii tale.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege copiatoare CD Dmm Multimedia Consulting. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Dmm Multimedia Consulting? Suna la numerele 0314-259.035 si 0740-226.176 sau trimite un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Societatea DMM Multimedia Consulting ofera printre altele, si servicii de tiparire plicuri personalizate pentru DVD-uri sau pentru CD-uri, la preturi excelente.

Fie ca doriti sa faceti o surpriza unei persoane apropiate tiparind un plic personalizat pentru un CD pe care sunt stocate fotografii vechi, fie ca doriti sa va creati propriile amintiri, aceste servicii oferite de catre societatea noastra pot fi solutia ideala pe care o cautati. Detinem toate mijloacele si modalitatile de creare a unor produse deosebite, menite sa impresioneze si sa bucure.

 Personalul companiei noastre este unul experimentat, competent, bine instruit, capabil sa faca fata cu succes oricarei solicitari, indiferent de complexitatea sa. De acest lucru va puteti convinge foarte usor, asa cum au facut si clientii care au apelat pana in acest moment la serviciile noastre. Cum? Contactandu-ne si alegandu-ne ca si parteneri!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.