Societatea DMM Multimedia Consulting asigura servicii de multiplicare CD-R, DVD-R, mini-CD-uri, si bizcard-CD-uri. Serviciul de multiplicare asigura transcrierea informatiei pe suport digital, print digital inkjet policromie 4200 dpi si lacuire de protectie a suportului digital CD/DVD. Bineinteles pe discurile furnizate de noi, care sunt doar de calitate "A - proffesional grade".

Dispunem de echipamente performante si de calitate care garanteaza desfasurarea procesului de multiplicare in bune conditii si obtinerea unor rezultate de calitate superioara care satisfac chiar si cele mai exigente cerinte.

Stim cat de neplacut ar fi sa platiti pentru un serviciu care nu se ridica la standarde inalte de calitate, de aceea specialistii companiei noastre va promit ca solutiile oferite vor fi unele ireprosabile. Rebuturile vor fi inexistente, iar continuitatea datelor de pe discurile multiplicate va fi una sigura. Probabil vi s-a intamplat cel putin o data ca atunci cand ascultati muzica "sa sara discul" sau unele dintre versuri sa nu se mai cante. Ei bine, acest lucru nu se va mai intampla daca apelati la serviciile de multiplicare oferite de catre societatea noastra.