Compania DMM Multimedia Consulting din Bucuresti va pune la dispozitie servicii de multiplicare industriala CD-uri si DVD-uri. Acestea se pot realiza prin injectie, printare offset policromie sau serigrafie, in functie de necesitati si de preferinte. Un lucru inedit si original este ca pentru printare se pot folosi chiar si vopseluri aromate.

Indiferent de numarul de copii care se doresc a fi efectuate, va puteti baza pe promptitudinea si pe eficienta specialistilor care activeaza in cadrul societatii noastre. Fiecare solicitare este tratata cu seriozitate si profesionalism, indiferent de complexitatea pe care o are.

Echipamentele performante si de calitate de care dispunem, garanteaza prestarea unor servicii ireprosabile si obtinerea unor produse de exceptie, fara niciun defect.

Pentru mai multe informatii legate de preturile pe care le practicam care pot varia in functie de diversi itemi sau legate de orice alt aspect al serviciilor oferite, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii companiei care va vor intampina cu solutii customizate.