Echipa companiei DMM Multimedia Consulting asigura servicii de personalizare a CD-urilor si a DVD-urilor. Serviciile noastre de personalizare CD/DVD se face prin printare digitală ink-jet 4200 dpi direct pe suprafaţa CD-ului şi aplicarea unui lac de protecţie cu uscare UV. Serviciile de multiplicare a CD-urilor includ aceleasi doua operatiuni, insa, in plus, asigura si inregistrarea informatiei pe disc.

Un CD sau un DVD personalizat va fi perceput in alt mod de catre utilizatori si va fi indentificat mai usor de catre acestia. Indiferent de informatiile care sunt stocate pe discurile respective, pesonalizarea le va aduce un plus de atractivitate si de date suplimentare despre tipul de fisiere care se gasesc pe ele.

Spre exemplu, o situatie in care este recomandata personalizarea CD-urilor si a DVD-urilor este atunci cand pe acele discuri este filmat evenimentul de absolvire al facultatii. Acesta este, insa, un exemplu singular pentru ca in fapt sunt o multime de cazuri in care este ideal sa se apeleze la aceste servicii.