DMM Multimedia Consulting ofera tuturor persoanelor interesate, servicii de ambalare consumabile  IT: CD/DVD in orice tip de carcasa, plic de hartie sau PVC, tinand cont de preferintele si necesitatile fiecaruia dintre voi. Cu serviciul nostru de ambalare beneficiati si de solutii de atasare a discurilor (CD-uri, DVD-uri) pe reviste si brosuri, solutii care constau in dispozitive de fixare (super-centre) sau in buline de fixare (superbuline).

Ambalarea CD-urilor si a DVD-urilor este o conditie necesara daca vreti ca acestea sa fie bine protejate impotriva zgarieturilor, a prafului, a lichidelor, etc. si in acelasi timp sa aiba un aspect placut si profesional (cu atat mai mult daca se apeleaza la personalizarea protectiilor respective sau a discurilor propriu-zise). Cu serviciile noastre, discurile fiecaruia dintre voi vor ajunge pe piata si mai apoi pe birourile utilizatorilor, in foarte scurt timp.

Preturile competitive, echipamentele performante si profesionalismul echipei societatii, garanteaza furnizarea unor servicii si produse de calitate la standarde inalte.