Pentru servicii de infoiere (tiplare) connsumabile IT (CD-uri, DVD-uri), carti sau reviste, pachete promotionale, apelati cu incredere la serviciile companiei DMM Multimedia Consulting. Tiplarea este o metoda de impachetare in folie (similar pachetului de tigari), iar pentru produse de forme si dimensiuni diverse oferim infoliere cu folie termocontractila si lipire la cald, de care puteti beneficia , contactandu-i pe specialistii societatii noastre.

Pentru tiplarea CD-urilor / DVD-urilor / BD se poate opta pentru atasarea unui fir special de diverse culori pentru o desigilare mai facila a tiplei si pentru aplicarea unei amorse care are acelasi scop. Pentru serviciile de tiplare asiguram o capacitate de 30.000 de buc/saptamana pentru reviste, brosuri, pachete de orice fel (seturi carte + CD), etc. De asemenea, oferim aceste servicii si pentru orice alte produse cu folie termocontractila de tip semipantalon.

Tehnologia de varf pe care o utilizam asigura obtinerea unor rezultate deosebite, fara defecte, in timp foarte scurt.

Daca aveti nevoie de astfel de servicii, suntem partenerul ideal care vi le poate furniza la un raport excelent calitate-pret. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.